Saturday, February 12, 2011

BMW prezinta

BMW prezinta un nou pachet de optiuni pentru X6

BMW ofera un nou set de optiuni pentru modelele X5 si X6, inclusiv o schimbare pentru coupe-ul X6 SUV reprezentata de 5 locuri. Prin eliminarea consolei centrale de pe X6 cu patru locuri, se adauga un loc suplimentar in spate, suficient de mare pentru a intra confortabil un adult. Optiunea loc suplimentar este disponibila pentru toate variantele X6, inclusiv X6 M, exceptie facand X6 ActiveHybrid.


De asemenea, nou pentru modelele X5 si X6 sunt jantele de 20-inch din aliaj cu spite in forma de Y si anvelope cu un finisaj negru lucios 275/40R20 pe fata si 315/35R20s pentru spate.


Incepand din primavara BMW va avea si optiunea Access Confort pentru X5 si X6, o caracteristica care prevede iluminarea manerelor usilor pe exterior, ca parte a sistemului de Acces auto cheie.


Brandul promite, de asemenea, manete de schimbare a vitezei pe volan pentru urmatoarele X5 si X6 si extinderea serviciilor ConnectDrive de la BMW pentru X5 si gama X6 sa includa BMW Apps - o caracteristica care permite conectivitate prin intermediul unui iPhone la Apple iTunes, Facebook si Twitter precum si accesarea radio web din interiorul masinii.



No comments:

Post a Comment